Language
 
Shopping Cart Items:
Your Cart Is Empty
Categories
Top Sellers
3.5 USB2.0 External HDD Enclosure, w/external power ada & standing base / CUAT201
3.5  USB2.0 External HDD Enclosure, w/external power ada & standing base


Currency

Change Currency

Danish Krone

Chosen Currency
Danish Krone

Information
Shipping & Returns
Terms & Conditions
Privacy
Contact us

Terms & Conditions

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Lexcron Europa ApS, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen.

En mangel er en fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet - typisk fabrikations- og/eller materialefejl

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden og være dækket af reklamationsretten, repareres eller ombyttes defekte varer på vort eller producentens værksted vederlagsfrit.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.


Anvendelse af reklamationsretten
Der skal reklameres inden rimelig tid efter du har opdaget manglen. Hvis der reklameres indenfor 2 måneder vil reklamationen altid være indefor rimelig tid.

Kunden opfordres på det kraftigste at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af processen grundet fejlsøgning.

Komplette PC-systemer som ikke er samlet eller monteret af Lexcron Europa ApS, og hvor der skal fortages fejlsøgning vil Lexcron Europa ApS beregne tiden til fejlsøgning med timetaksten kr. 370 pr. time inkl. moms. (min. 1 time) Produkter der er omfattet af reklamationsretten og som er defekte vil herefter blive omskiftet til timetakst. Ønsker man ikke at Lexcron Europa ApS foretager fejlfinding skal det defekte produkt afmonteres og sendes separat.

Lexcron Europa ApS kan ikke gøres ansvarlig for tab af kundens data, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning. Lexcron Europa ApS opfordrer derfor kunden til at tage kopi / backup af samtlige data. I det omfang Lexcron Europa ApS måtte være ansvarlig, er ansvaret begrænset til det direkte tab og omfatter således ikke indirekte tab såsom tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab, installationsomkostninger.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Lexcron Europa ApS'' udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.


Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl
Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Lexcron Europa ApS, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Testgebyret er kr. 370 pr. time inkl. moms, idet der beregnes minimum 1 time. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der forligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.


Returnering
Det første du bør gøre er at kontrollere, om dit produkt er omfattet den direkte support, der gælder for en del producenter. Hvis din defekte vare er omfattet af direkte support, skal den ikke retur til Lexcron Europa ApS. Det er meget hurtigere direkte at kontakte producenten eller deres servicepartner, hvilket i de fleste tilfælde betyder ombytning eller reparation på adressen og dansk support

Er det defekte produkt ikke omfattet af direkte producent support skal det enten sendes retur til Lexcron Europa ApS eller afleveres i vores butik på Jernholmen 36 st th, 2650 Hvidovre.


Forsvarlig returnering
Alle produkter der returneres til Lexcron Europa ApS skal være forsvarligt indpakket.

Ved CPU''er, ram, harddiske m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medfører at dine rettigheder bortfalder.

Alle produkter, der modtages fra Lexcron Europa ApS indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilke kan resultere i at dine rettigheder bortfalder.


Kompatibilitet
Lexcron Europa ApS kan ikke holdes ansvarlig for kompatibilitetsproblemer, som følge af ændringer i konfiguration af Lexcron Europa ApS sammensatte komponenter.


Er du i tvivl
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Lexcron Europa ApS, at du retter henvendelse til zaki@lexcron.dk eller på telefon 36342770 / +45-51886514.